IPC6

 

Verpakkingen Plus

Het IPC project “Verpakkingen Plus” bevat 20 partners uit de papier- en kartonketen en richt zich op de ontwikkeling van de volgende generatie verpakkingen. Ten opzichte van huidige verpakkingen, die met name bescherming voor het verpakte product leveren en informeren / koopimpuls opwekken via de bedrukking, zorgt het project voor aanvullende functies = de Plus. Het project kent de collectieven “Materialen”, “Online Design”, “Interactief” en “Cross-media

Het project loopt van juli 2013 tot juli 2015 en heeft een omvang van 1,5 M Euro.
Kenniscentrum Papier en Karton & Wereld van Papier vervullen gezamenlijk de penvoerderrol en zijn de schakel tussen RVO en de ondernemer.

Deze aanvraag wordt gedaan namens 20 partners die allemaal onderdeel zijn van de papier- en kartonketen of daar direct aan zijn gelinkt. Dit zijn:

070 Innovations, Bergman Media Group, De Twee Heertjes, De Budelse, Drukkerij Hazenberg, De Kraker Beheer, Dutch Pet Products, Drukkerij van Mierlo, Drukwerkdeal.nl, Firm2Find, Green Inspiration, Kunststofconstructiebedrijf Jansen, Management Media, Metafas, Natural Flower Cards, Prindustry, Questocart, Recovery Drink Comp, Switsser en Wesly Printing & Packaging.

IPC6 op de kaart


Bekijk Wereld van Papier in een grotere kaart